Şimdi soru sorma sırası bize geldi! Düğün fotoğrafındaki H.K.G'nin "tacizcisi" ile niye bu kadar samimi?

6 yaşındayken babası Yusuf Ziya Gümüşel tarafından Kadir İstekli ile evlendirildiği iddia edilen Hatice Kübra Gümüşel'in doktor raporuna göre 21 yaşında iken çekilen düğün fotoğrafları ortaya çıktı. Etkisinde kaldığı çevrelerin oyununa düşüp, 6 yaşından beri Kadir İstekli'nin tecavüzüne uğradığı iftirası atan Hatice Kübra'nın düğündeki mutlu halleri, ortaya atılan yalanı gözler önüne sererken, bu yalana sarılanların vicdansızlıkları da ortaya çıkıyor.

Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel Hocaefendi, kızını 6 yaşında evlendirdiği iftirası sebebi ile hakkında başlatılan linç kampanyasından sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hatice Kübra Gümüşel henüz 6 yaşındayken onunla evlendiği söylenen Kadir İstekli de baba Yusuf Ziya Gümüşel ile birlikte adalete teslim olarak, üzerine atılı iftirayı göğüsleyip hapse girdi. 

Bir kız çocuğunun 6 yaşında evlendirildiği iftirasını ortaya atanlar, tarikat ve cemaat düşmanlığının ateşini fitilledikten sonra amaçlarına ulaşarak kayıplara karıştı.

Kendini bilmezler sokaklarda şeriata hadsizce dil uzattı!

Bir yandan iftiraya maruz kalan Gümüşel diğer yandan da İstekli'nin hayatları dört duvar arasında zindana dönerken, iftiraya sıkı sıkıya sarılanlar ise sokaklarda Allah'ın kanunlarını kapsayan şeriata, yani İslam'a lanet okudu.

Başlatılan linç kampanyası ile birlikte topyekün atılan iftira, inançlı kesimden bazı kişileri bile etkisi altına aldı.

Kadir İstekli ile Hatice Kübra Gümüşel'in düğününde çekilen fotoğraf kareleri ise, vicdansızca atılan iftirayı gözler önüne seriyor.

Doktor raporuna göre bu fotoğraf Hatice Kübra Gümüşel 21 yaşındayken çekildi.

Ünlü bir radyocunun Hatice Kübra Gümüşel'i tuzağına düşürmesi, ilgili radyocu ile birlikte eşcinsellik savunucusu bir derneğin başındaki psikiyatrist ve her zaman İslam düşmanlığında en ön safı tutan Birgün gazetesinin ortak operasyonu, tüm Müslümanları töhmet altında bırakırken, Yusuf Ziya Gümüşel'in Hiranur Vakfı'nda verdiği Kur'an eğitimine engel olmakla birlikte, Gümüşel Hoca'nın yuvasının yaşayacağı zor günleri de beraberinde getirdi.

Yusuz Ziya Gümüşel Hocaefendi, yaşadığı tüm süreci "Allah'a sığınıyorum. Bir gün gerçekler elbet ortaya çıkacak" cümleleri ile metanetle karşılarken, etkisinde kaldığı kişilerin kışkırtması ile kocasına, babasına ve onlar üzerinden tüm Müslümanlara iftira atılmasına sebep olan Hatice Kübra Gümüşel'in düğünde çektirdiği fotoğraf karelerine bakmak bile, iftirayı ortaya koyuyor.

Savcılık 2012 yılında, doktor raporuna dayalı olarak, bu fotoğrafın Hatice Kübra Gümüşel 21 yaşındayken çekildiğini kabul etti ve takipsizlik kararı verdi, karar kesinleşti.

Hatice Kübra'nın düğün fotoğraflarını yeniakit.com.tr ile paylaşan yakınları kamuoyuna şunu soruyor:

Bütün akrabalarımızın katıldığı, her şeyi ile meşru olan nikahta çekilen fotoğraf karelerinde gördüğünüz kızımız Hatice Kübra, sizce tacizcisi ile evleniyor gibi mi duruyor?